Hrvatski | English

Zagreb Wine Gourmet Weekend

Pravila i uvjeti korištenja

 

 

Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika Zagreb Wine Gourmet Weekend usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika i Zagreb Wine Gourmet Weekenda te ostalih korisnika Interneta, od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Za rješavanje svih međusobnih odnosa između Zagreb Wine Gourmet Weekenda i korisnika koji će eventualno postati sporni, nadležan je Sud u Zagrebu. Slijedeći uvjete korištenja osigurat ćete sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenja Zagreb Wine Gourmet Weekend-a.

1. Opći uvjeti korištenja
1.1. Korisnik koristi Zagreb Wine Gourmet Weekend usluge i Internet isključivo na svoj rizik. Zagreb Wine Gourmet Weekend ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za štete koje korisnik pretrpi korištenjem Zagreb Wine Gourmet Weekend usluga i Interneta.
1.2. Internet je internacionalna računalna mreža koju Zagreb Wine Gourmet Weekend direktno ne kontrolira već je na nju samo vezan te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa koje direktno ne kontrolira.

2. Sadržaj komunikacija
2.1. Zagreb Wine Gourmet Weekend pruža pristup do informacija, podataka, programa, fotografija, video snimaka smještenih na svojim stranicama ili dobavljenih preko Internet mreže. Korisnik snosi odgovornost za procjene i biti će podložan rizicima koji su vezani uz sadržaj, točnost ili korisnost "sadržaja" dobavljivog s Interneta ili Zagreb Wine Gourmet Weekend-a.
2.2. Korisnik se slaže da Zagreb Wine Gourmet Weekend zadržava pravo, u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti, ograničiti ili ukinuti prava pristupa svojim uslugama ukoliko pretplatnik koristi usluge na "nedozvoljene načine". Korisnik se slaže da Zagreb Wine Gourmet Weekend nije odgovoran za bilo kakve štete koje nastaju ograničavanjem ili ukidanjem korištenja usluga zbog neprihvatljivog ili nedozvoljenog načina korištenja. 2.3. Korisnik se obvezuje da neće koristiti usluge na bilo koji način koji bi mogao na bilo koji način ugroziti njihov normalan rad.
2.4. Zagreb Wine Gourmet Weekend ima pravo distribuirati korisniku informativne poruke e-mailom ili pismenim putem kojima obavještava svoje korisnike o promjenama usluga, novim uslugama, poboljšanjima postojećih usluga i drugim informacijama vezanih za korištenje Zagreb Wine Gourmet Weekenda

3. Zaštićeni sadržaji i ostala prava
3.1. Preko Zagreb Wine Gourmet Weekenda omogućen je pristup do "sadržaja" koji su zaštićeni (eng "copyright, trademark, intelectual property rights").
3.2. Korisnik se slaže da će koristiti "sadržaj" sukladno zakonima i propisima kojima je taj "sadržaj" zaštićen od strane vlasnika "sadržaja".

4. Prekid korištenja servisa
4.1. Zagreb Wine Gourmet Weekend će prekinuti pravo korisnika na korištenje servisa bez obavijesti samo ukoliko se korisnik ne pridržava uvjeta korištenja usluga.
4.2. Zagreb Wine Gourmet Weekend će svojim korisnicima pružiti neometan i slobodan pristup svojim uslugama. Zagreb Wine Gourmet Weekend ima pravo zatražiti od korisnika nadoknadu troškova koji su izazvani neprihvatljivim i nedozvoljenim korištenjem Zagreb Wine Gourmet Weekenda.

5. Zaštita privatnosti
5.1. Zagreb Wine Gourmet Weekend na svojim stranicama donosi i linkove na vanjske stranice koje Zagreb Wine Gourmet Weekend ne održava i koje nisu nastale u sklopu njegovih usluga. U slučaju posjeta tim stranicama Zagreb Wine Gourmet Weekend korisnicima ne može jamčiti zaštitu podataka jer Zagreb Wine Gourmet Weekend ne održava te stranice i ne odgovara za njihov sadržaj.Zagreb Wine Gourmet Weekend

A: Heinzelova 62a, 10000 Zagreb, Hrvatska

T: +385 1 2357 728

F: +385 1 4651 680