Hrvatski | English

Zagreb Wine Gourmet Weekend

Program

Party

Svakog dana nakon završetka radnog vremena festiva opustite se uz čašu vina, pjenušca ili koktel u dobrom društvu na našem večernjem programu koji će biti organiziran unutar prostora Gliptoteke. Ove godine priremamo razne nastupe poznatih muzičara i DJ-a.

 

Četvrtak 18.04.2013. od 20h @ Gliptoteka HAZU Zagreb

 


Zagreb Wine & Gourmet Weekend opening night  

Mjuzu sa gramofona selektiraju: Phat Phillie & Bizzo Bodega

Više informacija uskoro!

 

 

 

Petak 19.04.2013. od 20h @ Gliptoteka HAZU Zagreb

 

Dosta Vam je dekantiranja, nepretencioznih voćnih nota i bouqueta za jedno popodne? Naprosto više ne možete degustirati najfinija vina regije, a počeli ste miješati nazive francuskih i talijanskih vinara...? 

Nema problema, opustite se uz najpoznatiji svjetski biljni liker i uživajte u beskompromisnoj njemačkoj kvaliteti i tradiciji - Das Liqueur. Masterpiece of nature predstavlja Vam The Party uz live nastup grupe "Hotline" koji će Vam svojom svirkom vratiti energiju i želju za zabavom. Za one nešto bržega koraka, pripremili smo  i eskapadu DJ Vedrana Rake, residenta zagrebačkog kluba Pepermint. U nedostatku plesnih partnera, slobodno se poslužite fascinantnim vještinama akrobatskog rokenrola, kojima raspolažu sve naše domačice. Ispričnice ne primamo, vidimo se u petak i - GESUNDHEIT!

 

 

 

Subota 20.04.2013. od 20h @ Gliptoteka HAZU Zagreb

 

Mr. Jack`s party

Dobrodošli! 
Upoznajte obitelj Daniel`s i otkrijte tajnu legendarnog broja 7.

Na vama je da se dobro zabavite i uživate uz nastup banda WHATTA BAND i DJ-a Ozrena Kanceljaka.